Mini Binetu se je izpolnila želja

Foto: Bine Volčič
Foto: Bine Volčič
Mini Bine, ki je zaslovel s Pivkinim oglasom, je dočakal trenutek, ki se ga je veselil.
Oglej si celoten članek

Že konec lanskega septembra smo razkrili, kdo je mini Bine Volčič. Aleš David Ljoljo je navdušil slovensko javnost z nastopom v oglasu, v katerem je z resnim obrazom in "tetovažo“ na roki posnemal kuharja Bineta Volčiča. Aleš nam je takrat v intervjuju dejal, da si Bineta želi spoznati, saj se pred tem še nista srečala.

Dokaz, da se mu je izpolnila želja, je objavil kar Bine sam. Na svoji Facebook strani je objavil fotografijo njunega srečanja v Gostilni. "Se kdo spomni 'malega šefa', ki pošilja aviacijo v pečico?“ je zapisal kuharski mojster in se hkrati vprašal, če mu je mladenič res podoben ali so bili na delu samo dobri stilisti. 

Sodeč po številnih komentarjih pod fotografijo, podobnost ni zgolj delo mojstrov ličenja.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 19:56 10. Januar 2015.

    malo in veliko go...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.