Miniaturna Katy Perry razburja

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pevka Katy Perry je sprožila val ogorčenja, ko je na rdečo preprogo prišla v spremstvu svojih minidvojnic, vključno z deklico, ki je nosila majčko s torticama na prsih.
Oglej si celoten članek

Na nedavno prireditev glasbenih nagrad MuchMusic, ki se je odvijala v Torontu, je Katy Perry prišla v spremstvu deklic, ki so bile oblečene kot Katy v svojih videospotih. Minidvojnice so bile nadvse prisrčne, a 27-letna pevka je šla predaleč z dvojnico iz videospota California Gurls, v katerem je nosila modrček s torticama, kar je nadela tudi punčki. Mnogim se je to zdelo predrzno in prav nič prisrčno, zato je Katy naletela na kar precej očitkov.

Sicer pa so miniaturne "katyjivke" upodabljale še videospote Last Friday Night, The One That Got Away, Firework, E. T., Teenage Dream in Part Of Me.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.