Minioni se vračajo

Foto: Karantanija cinemas Jaz Baraba 2 Foto: Karantanija cinemas Jaz Baraba 2 Foto: Karantanija cinemas Jaz Baraba 2 Foto: Karantanija cinemas Jaz Baraba 2 Foto: Karantanija cinemas Jaz Baraba 2 Foto: Karantanija cinemas Jaz Baraba 2 Foto: Karantanija cinemas Jaz Baraba 2
Po treh letih se na velike ekrane vračajo junaki risanega filma Jaz Baraba.
Oglej si celoten članek

Leta 2010 je gledalce po vsem svetu zabaval film Universal Pictures in Illumination Entertainment “Jaz, Baraba”, ki je postal deseti najbolj uspešni celovečerni risani film v ZDA. Zdaj pa se norija z minioni nadaljuje – prihaja Jaz, baraba 2, ki bo v slovenskih kinematografih razveseljevala od 3. oktobra dalje.

V prvem delu je super zlobnež Gru koval svoj najzlobnejši načrt, ko so mu pot prekrižale osirotele deklice Margo, Edit in Agnes, ter mu nepričakovano spremenile življenje. Bistvo filma je bilo grajenje odnosov med barabo in deklicami, kar ostaja glavni element tudi v nadaljevanju. S tem, ko je Gru ugotovil, kako rad ima deklice, se je namreč odprla možnost za povsem novo zgodbo – zgodbo o nenavadni družini in njenih pripetljajih. Kreativna ekipa, ki je ustvarila prvi del, se je odločila ohraniti vse tisto, kar je bilo tako uspešno v prvem filmu: eksplozivno mešanico sladkobe, prevratništva in nepričakovanih zapletov.

Risanim junakom so svoj glas posodili Aljoša Koltak, Boris Cavazza, Lena Hribar, Patricija Sekelj, Zara Karoli, Jernej Gašperin, Jonas Žnidaršič, Jana Zupančič, Zvone Hribar, Primož Forte in drugi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.