Ministričine tangice postale hit!

Foto: Twitter Maria Elena Boschi fotomontaža Foto: Twitter Maria Elena Boschi
Fotografije zadnjice nove italijanske ministrice so razburkale javnost.
Oglej si celoten članek

Italija ima veliko lepih žensk, tudi v politiki. Ena od njih je zagotovo 33-letna Maria Elena Boschi, ki je pred dnevi prisegla kot ministrica za reforme. Za podpis je bila oblečena v moder kostim, v oči pa so zbodle fotografije, posnete od zadaj. Ena izmed teh se je znašla na družbenih omrežjih.

Potem ko je uporabnik Tineke Senf na Twitterju objavil fotografijo, na kateri se vidijo tangice, ob njej pa napisal, da moraš ljubiti Italijo, je naslednji dan Wolfgang Zaunbauer objavil pravo fotografijo, na kateri se tangice ne vidijo, in zapisal, da je to originalna fotografija.

Privlačna ministrica je tako pritegnila že ogromno pozornosti, ne samo v političnih krogih.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:48 26. Marec 2014.

    Hvala za zavajanje z fotošop slikami, odlični ste. Nivo bednih rumenih časopisov

  • 11:35 26. Marec 2014.

    Meni je prva bistveno, bistveno bolj všeč !!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.