Minka zavrnila zastonj plastično operacijo

Foto: Flynet Minka Kelly Foto: Flynet Minka Kelly Foto: Flynet Minka Kelly Foto: Flynet Minka Kelly Foto: Flynet Minka Kelly Foto: Flynet Minka Kelly Foto: Flynet Minka Kelly Foto: Flynet Minka Kelly
Minki Kelly so pri 19 letih ponudili vlogo Playboyeve zajčice, vendar bi za to morala pod nož. Brezplačno ponudbo za lepotne popravke je zavrnila.
Oglej si celoten članek

Lepa igralka, ki se bo kmalu pojavila v novi različici Charliejevih angelčkov, je razkrila, da je pri 19 letih, ko se je še vzpenjala k slavi, dobila zanimivo ponudbo. Neka Playboyeva zajčica jo je namreč želela vzeti pod svoje okrilje, vendar bi za to najprej morala pod nož.

"Stara sem bila 19 let. Vabila me je in mi rekla, da želi voditi mojo kariero ter da imam veliko potenciala," je povedala Minka Kelly v pogovornem šovu Davida Lettermana. Vendar pa bi morala prej na različne plastične operacije. "Vse, kar sem potrebovala, je bila liposukcija, povečanje prsi in še nekaj drugih reči," se je nasmejala igralka ob pripovedovanju.

Vendar je 31-letna lepotička še pravočasno odklonila ponudbo. "Ko sem ji povedala, da si tega ne želim, je rekla, da ne bom nikoli postala Playboyevo dekle leta. Odvrnila sem ji: Mislim, da je to v redu." Letterman je rjavolaski zagotovil, da se je odločila pravilno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.