Miran Ališič z vozičkom v Ljubljani

Foto: bralka
Foto: bralka
Komentator in izjemen poznavalec formule 1 Miran Ališič se je s partnerko in sinčkom sprehajal po Ljubljani, je prepričana bralka.
Oglej si celoten članek

Komentatorsko legendo je v družbi ženske, ki je pred seboj potiskala voziček, ujela v centru sončne Ljubljane, kjer so uživali na sprehodu. "Tako hitro so švignili mimo, da jih nisem mogla bolje ujeti v objektiv," je dodala. Miran je sicer razpet med Švico in Slovenijo, so ga pa v naših krajih v zadnjih dneh večkrat videli, med drugim tudi na neki predstavitvi novega avtomobila.

Da je 51-letnik, ki sedaj svoje poglede in razmišljanja z javnostjo deli na svojem blogu, postal očka, se je razvedelo lanskega septembra. Novico nam je takrat potrdil, več pa o tej temi ni želel povedati, saj izjav o svoji zasebnosti ne daje.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:03 21. Februar 2017.

    ko bo mali 20, bo tip že lahko v domu za ostarele....

  • 10:49 21. Februar 2017.

    Za poziranje so dovoljena vsa sredstva ! Imamo svetovnega prvaka v poziranju .

  • 08:55 21. Februar 2017.

    Pa kaj vam je ljudje??? Vam ni dovolj, da na Facebooku objavljate vsak svoj korak ali drekec svojega otroka? Sedaj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.