Miranda Kerr žrtev prometne nesreče

Foto: FameFlynet Miranda Kerr Foto: FameFlynet Miranda Kerr Foto: FameFlynet Miranda Kerr
Manekenka Miranda Kerr skuša s šalom zakriti poškodbo vratu, ki jo je dobila med prometno nesrečo na avtocesti.
Oglej si celoten članek

Ameriška manekenka Miranda Kerr, ki je že nekaj let poročena z igralcem Orlandom Bloomom, je pred dvema dnevoma vzbudila skrb marsikaterega oboževalca, ko se je na spehodu s prijateljico pojavila z opornico za vrat. To je hotela skriti s šalom, a ji ni uspelo najbolje, saj so jo paparaci kljub temu razkrinkali.

Njena tiskovna predstavnica je kmalu zatem potrdila, da je imela Miranda manjšo prometno nesrečo, ko se je vanjo na losangeleški avtocesti zaletel avtomobil. V vozilu ni bilo njenega moža, niti njenega sina Flynna, je pa predstavnica dodala, da Orlando zelo dobro skrbi za poškodovano ženo. "Čudovit mož je."

Voznik, ki je povzročil nesrečo, je bil menda aretiran zaradi vožnje pod vplivom prepovedanih substanc, a to zaenkrat še ni uradno potrjeno.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.