Mirela in njen bogati poslovnež sta se razšla, to se je zgodilo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Naša resničnostna zvezdnica je bila le kratek čas samska.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka našega Big Brotherja, Mirela Lapanović, je za Žurnal24 potrdila, da ni več v zvezi s poslovnežem iz Francije, Richardom.

"Tukaj ni solza. Sedaj sva najboljša prijatelja,“ nam je zaupala Mirela in dodala, da se je zveza končala zaradi razdalje in koronavirusa. "Drug drugemu nisva mogla posvetiti dovolj časa.“

Richard je bil kot poslovnež veliko na poti. Ko se je zgodil prvi val, je bil v Dubaju. Države ni mogel zapustiti več tednov, saj so bila letala prizemljena. Mirela je takrat še verjela, da jima razdalja ne more do živega, a se je žal zmotila.

Mirela pa ni več samska. "Sem lepa ženska, v najlepših letih, ogromno je osvajalcev, ki so mlajši, uspešni, postavni, zabavni ... Preprosto živim s polnimi pljuči in v družbi svojega sedanjega partnerja.“

Več nam o svoji novi ljubezni za zdaj še ni želela razkriti. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 14

  • 16:21 12. Oktober 2020.

    Taki moški, ki lahko gledajo en kup plastike se mi pa res smilijo. Katastrofa!

  • 20:58 10. Oktober 2020.

    In ta gravža sebe označi za "lepo",še kozlanje po makaronflajšu je lepše!!

  • 18:55 9. Oktober 2020.

    Res izčrpno poročilo in tehten razlog za prekinitev "veze"....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.