Mirela iz Big Brotherja ostala sama

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Po krizi se bo preselila iz Evrope.
Oglej si celoten članek

Zmagovalka našega Big Brotherja, Mirela Lapanović, je že nekaj časa srečna v objemu premožnega francoskega poslovneža Richarda, ki jo razvaja kot kraljico.

Z njim je potovala po Evropi, ustalila pa sta se v Črni gori. Tam je Mirela tudi sedaj, ko vladajo izredne razmere zaradi koronavirusa. "Karanteno sem preživljala na relaciji Podgorica – Budva, saj imava v Črni gori dve nepremični. Držim se ukrepov. Najbolj seveda pogrešam sinova, svoje najbližje in tudi Richarda. Na srečo imam v Črni gori dobre prijatelje in prijateljice. Ko se razmere pomirijo, bom zagotovo takoj odpotovala v Slovenijo, kjer odraščata moja otroka.“

Foto: Instagram mirela lapanović

Mirela je trenutno sama. Njen partner je namreč obtičal v Dubaju, v Evropo se bo vrnil enkrat junija. "Ravno odpotoval je iz poslovnih razlogov, ko so razglasili pandemijo. Ne more iz države, ker so letala prizemljena. Se pa vsak dan slišiva. Izredne razmere sicer niso vplivale na najin odnos, saj nisem v zvezi s človekom, ki dela v pekarni, ampak s poslovnežem, ki potuje po celem svetu. Po letu dni skupnega življenja imava veliko zaupanja in v najinih letih je to zelo pomembno, ker sta zaupanje in spoštovanje ključ do sreče. Ne prepirava se, le včasih imava različna mnenja, a Rich je moški, ki me vedno znova preseneti. Je prvi moški, ki ga ne moti, če jaz vztrajam pri svojem, saj najina nesoglasja trajajo le nekaj minut,“ je Mirela povedala za Žurnal24 in dodala, da tako srečna, kot je sedaj, še ni bila nikoli: "Rojena sem pod srečno zvezdo, saj sem zdrava in srečna tako kot moji najbližji in seveda moj partner. Zaradi virusa sem sedaj bolj potrpežljiva. Ogromno ljudi se bori s finančnimi težavami.  Bogu hvala, da mi nič ne manjka.“

Mirela sedaj nestrpno pričakuje partnerjevo vrnitev in odpravo vseh omejitev. "Imava veliko načrtov, med katerimi je tudi selitev v Dubaj, kjer Richa čakajo novi posli,“ nam je še zaupala. 

------------------------------------------------

Ste že videli vragolije, ki jih ustvarja Joonglaa ekipa?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 21:31 9. Maj 2020.

    a je še ta "ku....ba " pri življenju??? sam vprašam

  • 19:01 9. Maj 2020.

    ČE IMAŠ DENAR SEM SMSKI !!

  • 17:24 9. Maj 2020.

    Prisel je cas k je clovek vesel tudi zavajajocega naslova clanka😂😂😂😂

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.