Mirela izgubila živce, ne izbira sredstev

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Se je Mirela preveč vživela v vlogo vladarice?
Oglej si celoten članek

Mireli je tedenska nalogo začela pošteno najedati živce. Ker jo podložniki ne ubogajo in ne izpolnjujejo nalog, se je začela nekontrolirano dreti in udrihati po vsakemu, ki ji je prekrižal pot. Klemna, Adnana, Filipa in celo svojega zaveznika Daliborja je obtožila, da nimajo jajc, jih označila za hinavce in opravljivce. "Bolni ste, obsedeni ste en z drugim," jim je očitala. Besed ni izbirala. "Poln ku*** imam vsega, ti tudi serješ po nekomu, a v pi*** se mu pol ližeš," je med drugim zabrusila Adnanu.

Sprla se je tudi z Almo, ki ji ta teden močno kljubuje. "Zapri gofljo, Alma," ji je zabrusila, jo primerjala s psom, ki hodi za njo in renči ter ji očitala ljubosumje. Alma pa ji je na to odgovorila: "Kaj? Na napumpano žensko bom ljubosumna?"

Je res vse le igra ali je naloga razkrila Mirelin pravi obraz?



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 12:07 11. Marec 2016.

    Zdaj pa dovolj! naj mi kdo pove koliko čistokrvnih slovencev je v tem šovu!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.