Mirela Lapanović: Preberite izsek iz njene erotične knjige

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
"Ljudje bodo šokirani," pravi Mirela Lapanović, ki že pridno piše svojo prvo knjigo, erotični roman o njenem odkrivanju spolnosti.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je za Žurnal24 povedala, da že ima založnika za svojo prvo knjigo in da se je že lotila pisanja. "Odprle so se mi poti. Kontaktirali so me ljudje, ki bi mi pri knjigi radi pomagali,“ pravi zmagovalka Big Brotherja, ki napoveduje, da bo njen prvenec ljudi šokiral. "Verjetno sem edina ženska, ki je šla v kino trikrat gledat film Petdeset odtenkov sive. Tudi vse tri knjige sem prebrala.“

Knjiga bo erotičen roman o njenem odkrivanju spolnosti. "Bo mešanica resničnih dogodivščin in domišljije. Imena bivših bom spremenila, pisala pa bom tudi o zaročencu Andreju. Knjiga bo sicer govorila o mojem odkrivanju spolnosti, fetišev. O seksu se premalo govori. Ogromno žensk me sprašuje, kako spet obuditi strast in željo po seksu. Vedno pravim: 'Samo spravi se k seksu.' Potem stvari že stečejo in se povrnejo strasti. Ko sva z Andrejem imela krizo, sva živela v celibatu. Na ta način sem ga kaznovala, a s tem sem kaznovala tudi sebe. To ni prav.“

Mirelin nasvet sicer zadnje čase množično iščejo ločene ženske, ki bi rade spet osvojile čustva svojih bivših partnerjev. "Na takšna vprašanja težko odgovarjam, saj je vsaka zgodba posebna,“ pravi Mirela, ki datuma izida svoje knjige ne upa napovedati, saj je odvisen od tega, ali bo nastopila v srbskem resničnostnem šovu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 10:16 17. December 2016.

    ohohohohahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  • 09:15 17. December 2016.

    Bravo Ir. K. Tokrat si prekosila samo sebe. Kako je na dnu, je res tako trdo?

  • 08:55 17. December 2016.

    hahahahaha

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.