Mirela ljubosumna na Sašo, Marko se ji smeji v obraz

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mireli je tigrica Saša očitno prišla do živega.
Oglej si celoten članek

"Kaj ti mene nekaj ignoriraš?," je Mirela v spalnici potožila Marku in nadaljevala: "Vem jaz zakaj. Prišla je nova milfara (milf; mama, ki bi jo z veseljem nategnil op. a.), pa si me odj***." Marko se je Mirelini pripombi le nasmejal, jo dvignil v zrak in pojamral, da ni najlažja.

"Imaš lažjo, pa dvigni njo," mu je na to zabrusila radoživa Dolenjka, a Primorcu so se njene izjave zdela nadvse simpatične. "Ti si meni taka carica," ji je dejal v smehu. Mirela ga je očitno razumela kraljica, zato mu je odgovorila: "Kraljica ravno nisem, vendar te ljubim, to je najpomembnejše. Kraljica sem bila samo en teden, tvoja bom pa dlje." Marko ji je na to odgovori: "Aja? Si že," kar se je zdelo Mireli izjemno lepo.

Se Mirela le šali ali se ob svetlolasi Saši res počuti ogroženo?



Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:35 22. April 2016.

    prostitucija na javni televiziji...jap, to je vse kar znajo pokazat diplomirani režiserji, producenti, direktorji...ubogi njihovi otroci doma !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.