Mirela naj bi tako zadovoljila sotekmovalca

Foto: YouTube/Happy TV
Foto: YouTube/Happy TV
Mirela je imela razburljivo noč. S kom je spala v objemu in koga je zadovoljila pod odejo?
Oglej si celoten članek

Uradna YouTube stran srbskega šova Parovi je objavila video z nalsovom "Mirela zadovoljuje Milija", kjer se Mirela in Mili zvečer objemata v postelji. Vidi se, da je Mili vzel njeno roko in jo dal pod odejo in ji s tem namignil, da si želi njenih rok. V videu se vidi, da se pod odejo nekaj dogaja, a zdi se, da pod Mirelino odejo, ne pod Milijevo. Je vse skupaj samo igra?

Mirela je sicer pred kratkim v oddaji povedala, da se prava zaljubljenost "preprosto zgodi" in da si moški, s katerimi se je do zdaj zapletla, niso podobni: "Moraš slediti srcu. Sem ženska, ki je bila z moškimi različnih profilov in ki nimajo nič skupnega."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 12:48 1. Junij 2017.

    Packa je reku :)

  • 12:16 1. Junij 2017.

    bebči laharnar eure šteje......, ki mu jih služi njegova kraljica Lapanka Mirelkovićć....

  • 11:37 1. Junij 2017.

    Meni je bilo Andreja od začetka žal, kakšne mu je delala še v BB-ju. Ampak zdaj vidim, da si zasluži …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.