Mirela našla sponzorja, ki si ga je že lep čas želela

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Mirela Lapanović je dobila sponzorja, ki ga je iskala lep čas.
Oglej si celoten članek

Mirela nam je pred časom potožila, da nujno potrebuje avtomobil, saj jo poslovne poti vodijo po vsej Sloveniji. Sedaj je zmagovalka Big Brotherja dobila sponzorski avto, nad katerim je navdušena.

xxx
To pa niso edini sponzorji, ki razvajajo postavno temnolasko, ki se ji obeta celo lastna televizijska oddaja! "Brezplačno dobim gelirane nohte, trepalnice, ličenje, lasne podaljške, solarij … To so ljudje, ki so mi sami ponudili pomoč,“ nam je zaupala Mirela, ki vrednost storitev ocenjuje na približno 1500 evrov. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 25

  • 07:55 5. November 2016.

    No pa je splaval po vodi slogan LEPO je imeti OPEL

  • 05:42 5. November 2016.

    Ali pa mogoče upa, da mu ga bo, kot protiuslugo, potegnila<br />To je verjetno bilo že urejenoob podpisu pogodbe,al pa …

  • 16:29 4. November 2016.

    Agree, stop making stupid people famous, please!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.