Mirela o kruti zlorabi: "Z roko mi je na silo rinil"

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirela je Eriku priznala podrobnosti spolne zlorabe, ki jo je doživela kot najstnica.
Oglej si celoten članek

Mirelo je pri 16. letih spolno napadel najboljši prijatelj njenih staršev. Pod pretvezo, da se gresta malo peljati naokrog, jo je odpeljal v svojo počitniško hišo in jo poskušal posiliti: "Z roko mi je na silo rinil, me je ful poškodoval. /.../ Vse njegovo tkivo sem imela pod nohti, toliko sem se tepla, grozno. /.../ Dve leti se me ni mogel nihče dotakniti, imela sem ful travmo. On je to že parim puncam naredil, takim, ki jih je poznal."

Eriku je priznala, da mu je kruto dejanje oprostila, česar Primorec ni razumel: "Oprostila sem mu, par let po tem je prišel in se mi opravičil. Jaz sem takrat k psihologu hodila in rekla mi je, da je bil žrtev on, ker je mogel s tem živet celo življenje."

Razkrila je še, da je imel nekaj let nazaj hudo prometno nesrečo in tudi umrl. Na njegovem pogrebu si je zaželela, da bi mu bog oprostil, smilila pa se ji je njegova mama, ki ni vedela, kakšnega otroka je imela.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 12:30 28. Maj 2016.

    mirela ubij se vrzi se čez okno ne zaslužis si dihat istega zraka kot mi ljudje smrdljiva sociopatska zival poceni …

  • 12:04 27. Maj 2016.

    punca ima bujnu domisljiju in si popotrebi sproti izmisljuje zgodbe....

  • 09:53 27. Maj 2016.

    kva vse razlaga širnemu svetu, joj, dej začepi,.......in kolk je vse res ....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.