Mirela objavila fotografijo pred lepotnim posegom

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Takšna je bila zmagovalka Big Brotherja leta 2014.
Oglej si celoten članek

Mirela v šovu Big Brother ni skrivala, da je bila pri lepotnem kirurgu, ki ji je povečal dojke in tudi ustnice. Z ustnicami sicer ni bila zadovoljna, a si jih je po koncu šova kljub temu dala še enkrat povečati.

Sedaj pa je zmagovalka Big Brotherja na Facebooku delila fotografijo, ki je nastala leta 2014, ko je imela še naravne ustnice. Kaj pravite?

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 7

  • 20:09 20. November 2016.

    grda prej,grda zdaj,niti plastika ji več ne pomaga,pa lepa punca bila v osnovni šoli,škoda,škoda,kaj to njena bosanska pamet dela ji

  • 11:29 19. November 2016.

    marela se vrača u zlatni kavez.......hahaha

  • 10:59 19. November 2016.

    Sem opazo, da vam je udarna tema al tota ofca al pa bosanska familija.....;))))))))

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.