Mirela se dogovarja za svoj resničnostni šov

Foto: Voyo
Foto: Voyo
Mirelo bomo menda lahko spremljali v novem resničnostnem šovu.
Oglej si celoten članek

Mireli se obeta nov resničnostni projekt, ki bo posvečen le njej in njenemu življenju po šovu Big Brother. Resničnostna zvezdnica se bo menda prav danes sestala s produkcijsko ekipo in se dogovorila glede podrobnosti. Šov naj bi predvajali na Voyu. Povsem brez scenarija, naj bi jo kamere spremljale v njenem vsakdanjem življenju. 

Naslov šova bo menda Kraljica Mirela, spremljali pa bomo lahko tako njene poslovne kot zasebne dogodivščine. V jeseni bo namreč odprla svojo trgovino in izdala biografijo. 

Ali se gledalcem res obeta še več resničnostnih dogodivščin z Mirelo v glavni vlogi, smo vprašali tudi Pop TV, ki nam je odgovoril: "Z nekdanjimi tekmovalci resničnostnih šovov smo tudi po končanih šovih v dobrih odnosih in vedno odprti za sodelovanja."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 12

  • 21:05 19. Avgust 2016.

    kdo je bolj prf...., 24 kur al ta kura.....????

  • 14:24 19. Avgust 2016.

    Komaj čakam!

  • 14:22 19. Avgust 2016.

    To pa je novica v rangu POP TV in Kanala A! Sedaj bodo vsi "IDIOTES",ki gledajo resničnostne šove ponoreli v …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.