Mirela se vrača v Srbijo: Strah me je!

Foto: Facebook
Čeprav ji ni do tega, mora še enkrat v Beograd.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović je za naš medij povedala, da se mora v kratekm vrniti v Beograd, da bi ji na Happy TV dali denar, ki si ga je prislužila z nastopom v enem najbolj razvratnih resničnostnih šovov na Balkanu Parovi.

"V Srbijo grem s prijateljem, ker je policaj. Čisto iskreno … Strah me je iti v Beograd sama. Zato gre on z mano, ker se bom tako počutila varnejšo," je povedala Mirela in dodala, da nam ne more zaupati, kdaj se odpravlja pot: "Tudi na Facebooku ne bom objavljala, da grem v Srbijo, ker me je Milija resnično strah. Lahko me najde in mi kaj naredi. Dol greva po denar in se takoj vračava, nič zabav ali kavic po mestu."

No, očitno se tega ni držala, saj je še preden se je usedla na letalo, objavila letalsko karto, da gre v Beograd in ob pristanku v srbski prestolnici hitro naredila fotografijo.

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 16:02 3. September 2017.

    Te račjeklune kurve še lastni otroci ne marajo.

  • 13:21 3. September 2017.

    Joj, a res, da gre v Srbijo? Srečno pot.

  • 11:54 3. September 2017.

    Ignorirat poste o tej kurbi in izmecku,pa bodo mogoce nehali objavljat o tej nicvrednici.Ceprav dvomim.S kliki sluzijo.Naj raje objavijo slike,ko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.