Mirela si je spet povečala ustnice

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zmagovalka Big Brotherja, Mirela Lapanović, ima sedaj še bolj polne ustnice.
Oglej si celoten članek

"Sedaj nimam več račjih ust," je nad svojimi novimi ustnicami navdušena Mirela. Še dobro, saj se je tokrat odločila za trajno silikonsko polnilo, ki drži sedem do deset let. 

Zmagovalka Big Brotherja je sicer po koncu šova povedala, da bo ustnice, ki si jih je povečala tik pred vselitvijo v TV hišo, v prihodnosti pustila pri miru. "Ustnice bom pustila pri miru. Ko sem šla v šov, so bile moje ustnice prevelike, saj so bile še zatečene. To sem opazila, ko sem sebe videla na ekranu in ni mi bilo všeč. Morala bi počakati, a ni bilo časa,“ nam je takrat povedala.

Za nova polnila se je odločila ravno zaradi tega neestetskega rezultata po prvem posegu, ki ji je, kot pravi sama, "skazil obraz". 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 19

  • 22:32 18. Avgust 2016.

    Lapanovićka ima lape.

  • 01:26 18. Avgust 2016.

    Ne vem ali ta folk nima špegla, da se ne vidi, kaka nakaza je zdaj. Kaj je pa bilo narobe …

  • 22:26 17. Avgust 2016.

    a je res potebno vsak dan smetit portal z novicami o tej plastični zgubi....žalostno, da se določeni novinarji tako nizko …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.