Mirela si je spet premislila

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nič ne bo z butikom …
Oglej si celoten članek

Mirela je, ko je zmagala v šovu in v žep pospravila glavno nagrado, napovedala, da bo odprla svoj kozmetični salon. Dolenjka se je nato zagledala v zmagovalca Dvora, Sandija Kojića in si po njegovem prigovarjanju premislila ter napovedala odprtje trgovine z modo za ženske.

A zmagovalka Big Brotherja, ki se je vrnila v objem svojega bivšega, Andreja, si je spet premislila. "Andrej me zdaj prvič podpira pri tem, da delam in da odprem salon. Odločila sem se čim prej odpreti salon v Novem mestu, zato že na polno iščeva prostor. Eni pravijo, da je denarja zmanjkalo. Ni res. Združila sva družbo, ljubezen in družinsko finančno situacijo."

Mirela pravi, da je Andrej spoznal, kaj si ona želi in da je sposobna to narediti. Podpira jo pri vseh njenih odločitvah in tudi zato se sedaj počuti nepremagljivo. 40-letnica napoveduje, da bo naredila tako otvoritev salona, kot se spodobi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 18:47 26. November 2016.

    Si je ali se je, kaj je prav.

  • 17:04 26. November 2016.

    ...s to bolano Mirelo in reklamami ste totaln podn...fuj !

  • 09:49 26. November 2016.

    Soavtorjema te budalaštine: poišita si strokovno pomoč, sploh to velja za Ir. K.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.