Mirela: Trikrat ga je zadovoljila, nato še zajahala

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirela je s praznovanjem svoje štiridesetke začela že pred polnočjo.
Oglej si celoten članek

Foto: Voyo/ zurnal24.si Mirela, Marko Mirelni izpadi so pozabljeni, golobčka sta bojno sekiro namreč  že zakopala. Po tem, ko je Marko svojo drago včeraj presenetil s šopkom rož, ga je radoživa Dolenjka pod rjuhami kar trikrat zadovoljila. Očitno mu je zelo prijalo, glede na to, da je imela po koncu akcije okoli ust veliko za obrisati.

A s tem vročih igric še nista imela dovolj, saj sta s strastmi nadaljevala v masažnem bazenu, kjer je Mirela zajahala svojega žrebca in se prepustila čutnemu zibanju ter vročim poljubom.

Bo izpolnila svojo obljubo in gledalcem šova danes zvečer postregla s seksom v živo brez prekrivanja z rjuhami? Ali pa gre le za pretkano manipulacijo, s katero želi doseči, da bi gledalci nominiranega Marka pustili v šovu vsaj še en teden?

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 06:38 19. April 2016.

    POP misli, da si bo s tako cenenimi metodami, dvignil rating gledanosti oz. ne gledanosti bolne oddaje. Za gledanje sexa, …

  • 11:53 18. April 2016.

    A je to BIg Kurbišče ali TV show,take cenene produkte bi moral z zakonom prepovedat,še bolj zato,ker v tem kurbišču …

  • 13:49 17. April 2016.

    ....to ja,to je najbolj sigurno !

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.