Mirela želi postati zvezda v Srbiji

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Zmagovalka Big Brotherja pogreša kamere.
Oglej si celoten članek

Mirela Lapanović, zmagovalka slovenskega Big Brotherja, je za Žurnal24 povedala, da kar malo pogreša kamere, zato si je tudi omislila snemanja v živo, ki jih ima na svojem Facebooku. Ob vprašanju, ali bi šla še v kakšen resničnostni šov, navdušeno vzklikne: "Ja! V Veliki brat Srbije bi rada šla. To je moja velika želja. Da pokažem tistim ženskam tam, kdo je Mirela! Pri njih je to pravi šov, je čisto nekaj drugačnega kot pri nas."

In resničnostni šov znanih v Sloveniji? Pravi, da se ne bi branila česa takšnega in da bi v hiši z veseljem bivala z La Toyo: "Ona mi je tako smešna. Mislim, da bi se ujeli in skupaj nasmejali." Od moških estradnikov pa bi si za v takšen šov izbrala Jana Plestenjaka. "Me zanima, kakšen je. Vem, da on v tak šov nikoli ne bi šel, a mene zelo zanima, pri čem je. Kakšna oseba je, kaj ga zanima v življenju."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 10:10 7. November 2016.

    Verjamem, da ji bo 'uspelo.' Ko bodo v Srbiji zagnali novega BB, jo bodo povabili. Ker rabijo neko brezglavo kokoš, …

  • 16:10 6. November 2016.

    dej odprite TRR, da nakažemo neki za benz .. pa one-way ticket

  • 16:01 6. November 2016.

    Zanima me koliko uredništvo plača za vsaki "kurbi",da objavljajo njihove spolne perverznosti?

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.