Mireli mož ponudil 20 tisočakov

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirelin partner Andrej je predvidel dogodke v hiši Big Brother, zato ji je v zameno, da ne gre v šov, ponudil denar.
Oglej si celoten članek

"Res sem ji ponudil dvajset tisoč evrov v primeru, da bi se odpovedala nastopu v šovu, a ni bila za to. Želi si zaslužiti svoj denar, s katerim bo odprla kozmetični salon, ne želi si moje pomoči," je povedal Mirelin partner Andrej, ki je že pred šovom predvidel, da bo imel težave z njenim bivšim partnerjem, ki je menda odločen, da bo zaradi dogodkov v hiši dobil skrbništvo nad starejšim sinom.

 A očitno se Andreju takrat še sanjalo ni, kako daleč bo šla Mirela in da bo na koncu tudi sam tisti, ki bo zahteval skrbništvo nad njunim mlajšim sinom.  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 23:54 22. Marec 2016.

    Meni se zdi vse skupaj en show, zunaj in znotraj. Vse skupaj zaigrano zaradi gledanosti in keša.

  • 07:42 20. Marec 2016.

    Sicer ne gledam tega sranja, ampak nek star pregovor pravi "GLIHA VKUP ŠTRIHA"

  • 21:57 19. Marec 2016.

    Bah da je čist pr seb je niti pogledu neb, jest bi ji dal 20k eur da se mi spele …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.