Mirelin bivši: Želim, da me neha omenjati

Foto: Osebni arhiv
Foto: Osebni arhiv
Po vsem tem času ima dovolj. Noče, da ga omenja.
Oglej si celoten članek

"Te oddaje (Parovi, op. a.) ne gledam, a kar na enkrat so me ljudje začeli dodajati na Facebook, mi pisati in me obveščati, da me Mirela v Srbiji omenja v oddaji v živo,“ je Sandi Kojić povedal za Žurnal24. Sandi je bil zelo kratek čas v zvezi z Mirelo, njuna kratka romanca pa se je končala s sporom.

"Seveda to, da me omenja, moti tudi mojo ženo,“ je dodal Sandi. Povedal nam je, da se imata z ženo Nino sicer odlično in da je bilo potovanje po Ameriki, kjer sta se poročila, čudovito.

Magazin Sandi Kojić zvezo z Mirelo skrival

"Super sva se imela, tam sva bila tri tedne. Sicer to niso bili medeni tedni, te načrtujeva po poročni zabavi, ki jo bova imela v Sloveniji za domače."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 09:14 25. Julij 2017.

    SPET O TEJ KRA.. ???

  • 09:00 25. Julij 2017.

    Mi tudi želimo, da jo prenehate omenjati. Zdaj ko ste dodobra pokvarili izgled strani, se potrudite vsaj z vsebino. Mimogrede, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.