Mirelin Marko razkril, ali mu je po vseh teh letih še vedno všeč

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Simpatični Primorec je še vedno samski …
Oglej si celoten članek

Marko Jovanović, najbolj slavni resničnostni ljubimec, ki si ga je Slovenija zapomnila kot simpatijo Mirele Lapanović iz šova Big Brother, je tudi po štirih letih še vedno srečno samski. "Nič nimam in tudi nisem imel, rad sem sam in z možgani na off," pravi danes 25-letni Marko, ki v Portorožu pol profesionalno igra košarko, a ker trenutno zaradi koronavirusa to ni možno, uživa v prostem času. "Sprehajam najlepšega psa, pasne francoski buldog, ki ga imam že osem let," pove.

Z Mirelo nista več v stikih, a prizna, da ji sledi na Instagramu in da je po njegovem mnenju videti še boljše kot prej. Za Mirelo so namreč številne lepotne operacije, ki se Marku zdijo pravi uspeh, kar se tiče zunanjega videza zmagovalke šova Big Brother. 

Foto: Instagram mirela lapanović

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 08:40 2. November 2020.

    Na delovni čas s polnim delovnim časom zaslužim več kot 25000 USD na mesec. Prejšnji mesec je moj ček na …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.