Mirelin mož pri ženskah vroča roba

Foto: Voyo/ zurnal24.si
Foto: Voyo/ zurnal24.si
Mirela v šovu Big Brother promocije ni naredila le sebi, temveč tudi svojemu, sedaj že nekdanjemu, partnerju Andreju.
Oglej si celoten članek

Po tem, ko se je Mirela v šovu predajala strastem, je popularnost zrasla tudi njenemu partnerju v resničnem življenju, ki na družabna omrežja v zadnjem času dobiva ogromno sporočil.

Resničnostna zvezdnica je namreč celi Sloveniji povedala, kako jo je Andrej razvajal, ji nakazoval plačo, kupoval draga darila in plačeval plastične operacije. Priznala je celo, da je zanjo poskrbel tudi v času, ko sta bila narazen. Andrej pa je v medijih že povedal, da sta z Mirelo po njeni aferi s sotekmovalcem Markom dokončno zaključila in da se že seli nazaj k staršem. 

Dejstvo, da je premožen in ranjen, pa očitno vzburja veliko žensk, ki ga na Facebooku že bombardirajo s sporočili. "Res je, pišejo mi celo, da bi se rade preselile k meni. Vendar me to ne zanima, saj nisem avanturist, tudi prej nisem bil nikoli, in se trenutno posvečam le otroku. Mi pa to laska, seveda," je priznal Andrej, ki mu nove družice menda ne bo težko najti. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 14:01 5. April 2016.

    https://www.youtube.com/watch?v=xNpvObiLDXY

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.