Mirelin najbolj seksi bikini

Foto: Žurnal24 Miss bikini 2008. Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Na torkovem lepotnem izboru na ljubljanski Laguni je zmagala 21-letna Mirela Korać.
Oglej si celoten članek

Na mestni plaži Laguna je v torek potekal tradicionalni izbor za miss Laguna Bikini 2008. Lento je letos osvojila 21-letna Mirela Korać.

Vse v bikiniju prost vstop

Ker so imele vse obiskovalke, ki so na ježiško kopališče prišle v bikiniju, prost vstop, se je temu primerno povečalo tudi število gledalcev. Kljub temu pa ni šlo vse po načrtu – najprej jo je zagodel dež, ko se je vreme le popravilo, pa so morali obiskovalci kar uro in pol čakati, da se je program sploh začel.

Na Laguni se je sicer predstavilo dvanajst deklet, zmagovalka pa je postala 21-letna Mirela Korać. Lento prve spremljevalke si je nadela Dijana Jokić, druge pa Nermina Sijamhodžić. "Zelo sem vesela zmage, vendar mislim, da me na tekmovanjih ne boste več videli, saj se mi zdi, da sem dosegla dovolj," je povedala misica.

Mulej rešil Mineo

Prireditev so popestrili tudi nastopi Sanje Grohar, Petre Slapar, Alenke Gotar in Minee. Pri zadnji se je pokvarilo ozvočenje, a je zadrego iznajdljivo rešil povezovalec večera Rado Mulej.

Izbor so si ogledali tudi Danijel Praštalo, Tina Gaber in Neža Marolt in se zabavali predvsem ob odgovorih tekmovalk na "zapletena" vprašanja režije.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.