Mirko Mayer se ločuje

Foto: Mediaspeed.net
Foto: Mediaspeed.net
Planetov voditelj Mirko Mayer se ločuje.
Oglej si celoten članek

Voditelj informativne oddaje Danes na Planet TV Mirko Mayer je za Žurnal24 potrdil, da se po štirih letih in pol ločuje od žene Tjaše, s katero ima dva otroka.

Voditelj je po informacijah naših virov s Planet TV že v novi zvezi. Omrežila naj bi ga sodelavka. Mayer te informacije ni želel komentirati.

Skupaj študirala

Mirko in Tjaša sta bila pet let sošolca. Med študijem med njima ni preskočila iskrica, se je pa to zgodilo leta 2007, ko je Mirko na fakulteti urejal dokumente za zagovor diplome. Tam je srečal Tjašo, s katero je šel na kavo, ki je, čeprav se mu je mudilo, trajala več kot pet ur, sta pred časom povedala za Lady.

Po dveh tednih sta odšla na morje, po enem mesecu, avgusta, pa skupaj še v Grčijo. Okoli novega leta je bila Tjaša že noseča.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:36 29. Februar 2016.

    A ni tale Mirko zagovornik t.i. tradicionalne družine? Vrednote pa to? Vsak otrok naj ima očka in mamico pa te …

  • 19:41 26. Februar 2016.

    Mirko, čeprav me nič ne briga, pa vam vseeno želim, da ostanete z mamico in otroki, ker mislim, da vam …

  • 19:27 26. Februar 2016.

    skrajno neodgovorni mladi starši, pa kaj vi mislite da je dužina nekaj kar odložiš ko se naveličaš ? ubogi otroci, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.