Mirna pokazala križ

Foto: Žurnal24 Mirna pripravlja poleten, energičen komad, ki bo govoril o avanturi. (Foto: Arhi
Odpovedala se je dvoumnim pesmicam in bedastemu stilu. Na slovensko glasbeno sceno se Mirna Reynolds vrača s svojo prvo skladbo Nate dajem križ.
Oglej si celoten članek

Mnogi se je spominjamo kot članico najstniške skupine Foxy Teens. Po 15 letih delovanja na glasbeni sceni pa se je Mirna Reynolds odločila za korenito spremembo svojega glasbenega stila.

Nate dajem križ je prva skladba, ki je v celoti Mirnino avtorsko delo. "V zadnjih letih sem avtorsko sodelovala pri mnogih uspešnicah drugih izvajalcev, a kljub potrditvam nisem zbrala dovolj samozavesti, da bi ustvarjala tudi zase,“ pravi glasbenica.

Kot pravi, že zagrizeno pripravlja material za svoj prvi album, ki ga namerava izdati še letos.

Njeno prvo skladbo lahko poslušate tukaj – Nate dajem križ.mp3.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.