Mirna Reynolds postala mamica

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Naša pevka Mirna Reynolds je očitno rodila. Na njenem Facebook profilu se namreč vrstijo čestitke.
Oglej si celoten članek

Mirna nam je že pred časom zaupala, da pod srcem nosi dečka, ki ga bosta s partnerjem poimenovala Luca. Čeprav je bila naša pevka nad nosečnostjo vzhičena, ji je trebušček zadnje tedne povzročal težave. "Čeprav mi nosečnost že od samega začetka daje občutek posebne sreče in vznesenosti, in zato tudi precej z lahkoto prenašam vse nosečniške tegobe, moram priznati, da je zadnje dni moj vsakdan že precej naporen in noči neprespane. Tako da si zdaj že res želim čim prej roditi," nam je pred kratkim povedala.

Mirna je očeta svojega otroka spoznala med počitnicami na Tajskem in se z njim preselila v Nemčijo, kjer je tudi rodila. Novopečeni mamici smo poslali nekaj vprašanj, na odgovore pa še čakamo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.