Mirne Reynolds zagotovo ne boste prepoznali

Foto: Dejan Mijović
Foto: Dejan Mijović
Naša pevka ugotavlja, da ljudem nikoli ni prav …
Oglej si celoten članek

Mirna Reynolds se je v zadnjih dveh letih močno spremenila. Na svetlolasko iz skupine Foxy Teens razen barve las ne spominja več veliko. Njena samozavest pa je bil že od nekdaj neomajna, saj se je po razpadu skupine lotila samostojne kariere in navduševala z mnogokrat dvoumnimi skladbami, kot je na primer skladba Zdravnik.

Pred dvema letoma pa je izdala intimno pesem Makova polja, ki govori o tisti nori ljubezni, ki te zasvoji kot opij iz makovih cvetov.

Na družbenih omrežjih mamica sinčka svoje oboževalce tudi kdaj razveseli z žgečkljivimi posnetki, nazadnje pa je objavila zapis, ki bi si ga morali vsi vzeti k srcu. "Če rečeš, da si si všeč, si domišljava. Če rečeš, da si nisi všeč, samo kričiš po pozornosti. Kot kaže, ni tako in tako nikoli zares prav, zato je najbolje izbrati iskrenost. In jaz (danes) izbiram prvo možnost: I F****** LOVE MYSELF.? And u can just kiss my ass (Ljubim se in vi me lahko poljubite na zadnjico, op. avt.).“
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 00:19 29. Oktober 2020.

    Zasebno posojilo Lahko vam pomagam dobiti posojilo, financiranje ali naložbo. če vas zanima, prosimo, odgovorite za več podrobnosti. E-naslov: posojila386@gmail.com …

  • 10:55 23. Oktober 2020.

    pa kaj še

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.