Miro Cerar tretjič postal očka

Foto: mediaspeed
Foto: mediaspeed
Nekdanji premier sporočil veselo novico
Oglej si celoten članek

Zunanji minister in predsednik stranke SMC Miro Cerar je tretjič postal očka. Veselo novico je sporočil na facebooku. 

xxx

Cerar je tako danes dobil tretjega otroka, za njegovo partnerico Mojco Stropnik pa je Maja prvi otrok. Iskrica med Cerarjem in 18 let mlajšo Stropnikovo je preskočila leta 2016, ko je Stropnikova delala kot svetovalka v Cerarjevem kabinetu. Cerarja je sicer spoznala že med študijem, ko je bil njen predavatelj na fakulteti. Leta 2014 mu je kot pravniška pripravnica pomagala pri ustanavljanju stranke.

"Čista sreča ob pogledu na novo življenje," je med drugim zapisal  predsednik SMC Cerar in dodal, da so vsi trije malo neprespani in zelo srečni. Z Mojco se zahvaljujeta tudi celotni ekipi porodnišnice.

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 15

  • 19:11 11. April 2019.

    pregovor pravi; jabolko ne pade daleč od drevesa, v primeru Cerarjevih otrok lahko samo upamo, da bodo ta jabolka padla …

  • 19:03 11. April 2019.

    še eden več, ki bo imel polno rit vsega, zagotovljeno službo in vse privilegije

  • 15:46 11. April 2019.

    takim bi bilo treba zakonsko prepovedat imeti otroke

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.