Miša Molk pokazala: "Imam mladega"

Foto: Jože Suhadolnik
Foto: Jože Suhadolnik
Legendarna televizijska voditeljica ima smisel za humor.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Miša Molk, ki danes vodi pogovorno oddajo Z Mišo, še vedno velja za eno najbolj markantnih televizijskih lepotic in tudi zato je njeno ljubezensko življenje vedno vzbujalo zanimanje. Pred dvema letoma je v intervjuju za zurnal24.si sicer razkrila, da njena nizozemska romanca še traja: "Sedaj sva bolj na tipkovnici, niti ne vem, zakaj. Sva sicer razmišljala o tem, kdo od naju bi se preselil, pa sva ta izziv oba opustila." Na vprašanje, ali je samska, pa je takrat odgovorila: "Nisem samska. Imam družino. A na koncu smo vsi sami. Sem izredno družabna, rada imam ljudi, rada se družim, a je v meni tudi ta drugi pol, ko potrebujem, da se zaprem v svojo samoto, ki pa je daleč od samskosti oziroma osamljenosti. Sicer pa biti samski, kot je nekoč rekel Vlado Kreslin, ni izbira, je le situacija."

Ker pa Miši smisla za humor ne manjka, je svoje Facebook prijatelje podražila s komentarjem in fotografijo, da "ima mladega", kužka namreč, ki jo je najprej pocrtljal, nato pa poljubčkal. Njeni prijatelji so se strinjali, da jo je lepo videti razigrano. 

xxx

Kandidati začeli z nizkimi udarci. Ne zamudi 3. dela šova JOONGLA STAR.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:26 11. September 2020.

    Jooooj, pa tole je še za Photoshop slaba reklama, kaj šele za eno staro babo, ki je v resnici orng …

  • 00:47 11. September 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu >>> www.Sextis.fun

  • 21:57 10. September 2020.

    Vsako uro plačam več kot 90 dolarjev na daljavo z dvema otrokoma doma.Nikoli nisem mislil,da bi to imel možnost,vendar moj …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.