Miša Molk se z oddajo Zgoraj brez vrača na TV zaslone

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Legendarna televizijska voditeljica bo vodila oddajo Zgoraj brez. "Gre za mesečno srečanje Miše Molk z znanimi in neznanimi snovalci in izkuševalci naše družbe, ki bodo za eno uro v ikonični atmosferi »tam zgoraj« - zgoraj brez," so sporočili s TV Slovenija.
Oglej si celoten članek

Nova oddaja Zgoraj brez z Mišo Molk bo prvič na sporedu danes, v nedeljo, 18. septembra, ob 20.50 na 1. programu Televizije Slovenija. 

V oddaji Zgoraj brez se bo voditeljica Miša Molk v Skalni dvorani ljubljanskega gradu pogovarjala z ustvarjalci, misleci, garači in tudi talenti o njihovih življenjskih zgodbah in kariernih poteh.

Gostja v prvi oddaji bo ilustratorka in pisateljica Lila Prap.

PREBERITE ŠE:

dezurni@zurnal24.si

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 9

  • 21:11 18. September 2016.

    Če hočeš it v penzijo, jo moraš zaslužit.

  • 16:28 18. September 2016.

    samo še tisti, ki jih daje nostalgija po časih, ko še ni bila tolk krat nategnjena in raztegnjena.

  • 16:25 18. September 2016.

    joj, molkova, bo treba v penzjon......!!!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.