Misica umrla po rutinski operaciji

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brazilska misica Gleycy Correia je umrla v ponedeljek, 20. junija, po zapletih zaradi rutinske operacije. Dočakala je le 27 let.
Oglej si celoten članek

Njeno smrt so potrdili na Instagramu, družinski duhovnik Lidiane Alves Oliviera pa je medijem zaupal nekaj podrobnosti. Lepotici so marca odstranili mandlje. Po petih dneh se je pojavila krvavitev, ki je bila tako močna, da je morala v bolnišnico. V začetku aprila je doživela srčno kap in padla v komo, iz katere se ni več zbudila.

Organizacija, pod okriljem katere je potekalo tekmovanje, na katerem je zmagala, jo je opisala kot čudovito damo, ki je uživala življenje. Nanjo se je z lepimi besedami spomnil tudi duhovnik Jak Abreu, ki je napisal: "Bog si je ta dan izbral za dan, ko bo k sebi poklical našo princeso. Vemo, da jo bomo zelo pogrešali. Sedaj bo s svojim nasmehom razsvetljevala nebo."

 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:08 22. Junij 2022.

    se je cepila in zdaj je ni več

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.