Misijonarski je najbolj nevaren

Foto: Žurnal24 Kaj lahko in česa ne ...
Varen seks je zaradi nove gripe dobil povsem nov pomen.
Oglej si celoten članek

Reviji Cosmopolitan je zdravje bralk že od nekdaj zelo pri srcu. V decembrski številki so se zato lotili še ene resne teme – nove gripe.

Svojih bralcev seveda ne obremenjujejo s številkami in medicinskimi izrazi. Temo so osvetlili na zelo praktičen način. Strokovnjaki Cosmopolitana so staknili glave in razmislili, kateri položaj je v tem kužnem času najbolj varen. Če seksate v misijonarskem položaju, obstaja, po njihovih ugotovitvah, največ možnosti, da se okužite s H1N1. Zato priporočajo, da ženska moškega zajaha, in sicer tako, da mu kaže hrbet. Tudi francoski poljub in objemi so nevarni, pravijo. Alternative si poglejte na zgornji skici.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.