Mišina hčerka že pozira

Foto: Natalija Jelušič Babič Miša Margan Kiana Foto: Natalija Jelušič Babič Miša Margan Kiana Foto: Natalija Jelušič Babič Miša Margan Kiana Foto: Natalija Jelušič Babič Miša Margan Kiana
Skoraj sedemmesečna hčerka Miše Margan že krasi katalog z oblačili.
Oglej si celoten članek

Miša Margan je za svojo hčerko Kiano dobila mamljivo ponudbo, in sicer za poziranje v enem od katalogov slovenskega trgovca. "Kontaktirala me je Ana Žvorc, in ker so dojenčki tako iskani, smo se odločili za sodelovanje," je povedala ponosna mamica in razkrila, da je malčica Kiana imela dva stajlinga; pozirala je v majčki in oblekici. Denar, ki ga je prislužila, pa bo šel v hranilnik, je v smehu dejala mamica.

A ne bo ostalo le pri tej reklami. Kiana se bo pojavila še v eni, in sicer v reklamnem spotu za priznano blagovno znamko za otroške igrače. Ambasadorka te znamke je slavna hollywoodska deklica Suri, hči Katie Holmes. "To bo televizijska reklama, ki bo posneta za tuji trg," je zaupala Miša.

Ovekovečena vsak mesec

Tudi sicer se bo Kiana navadila na objektiv kamere, saj se je Miša odločila, da jo bo fotografirala vsak mesec: "Da bom videla, kako gre njen razvoj. In ker je to lep spomin za vedno. Vsaki mamici rečem, naj da otroke fotografirati profesionalcem, ker je to lep spomin. Pa tudi med nosečnostjo naj se fotografirajo, ker je to čudovito obdobje, ki prehitro mine."

Kiana je po besedah mamice zelo pridna. Z njo nima nobenih težav, nič ne joka in je pravi dobrovoljček, jo opisuje. Ker se malčica rada sama zamoti, ima mamica na voljo več časa zase in za opravila. "Super otrok je, včasih se pošalim, s čim sem si zaslužila, da je tako pridna (smeh). Imam res srečo in upam, da bo tako tudi naprej."

Obišči žurnal24.si

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.