"Mislila sem, da bo več prilagajanja"

Foto: POP TV
Foto: POP-TV-2
Voditeljica Lili Žagar, ki je drugič postala mamica, je razkrila sladkosti materinstva.
Oglej si celoten članek

Prvi mesec po rojstvu hčerke Inje je bil za voditeljico Lili Žagar zelo naporen. "Sedaj, ko je stara tri mesece, pa je čisto drugače, je pridna dojenčica. Čez dan je precej aktivna in bolj budna, ni je treba nositi po rokah, ne kriči in joka brez razloga. Joka samo, ko je lačna. Ritma spanja še nima, včasih čez dan zaspi za dve uri, včasih pa cel dan nič," nam je prve občutke o vnovičnem materinstvu razkrila Lili, ki se kljub temu, da Inja ponoči veliko spi, sama kaj dosti ne spočije. "Če bi hodila ob normalni uri spat, bi bila zelo naspana, tako da sem si sama kriva, ker hodim spat ob enih."

Spremenilo se ni nič

Voditeljici, ki se že pripravlja na drugo sezono šova Gostilna išče šefa, se življenje po rojstvu drugega otroka ni veliko spremenilo. "Nisem se odpovedala nobeni stvari, res pa je, da nisem imela nobenih razvad ali česarkoli. Ko se je Tilen rodil, sem odrezala vse hobije, tako da se sedaj načeloma ni nič spremenilo. Sem pa pozitivno presenečena, ker sem mislila, da bo več dela in prilagajanja, vendar zmorem oboje z levo roko."

Tilen je več jokal in bil bolj živahen

Ker je njen sin Tilen star štiri leta in pol, z njim nima praktično nobenega dela. "Vse razume, vse se mu da dopovedati, pomaga in je veliko lažje," ga opiše ponosna mamica in v smehu doda, da je zaljubljen v sestrico. "Ves čas jo crklja, objema in poljublja," pove.

Na vprašanje, v čem sta si Tilen in Inja, za katero je ime izbral prav bratec, podobna in različna, Lili pove, da je bil Tilen bolj živahen otrok. "Bil je seveda priden, ni pa bil tako miren. Veliko več je jokal kot Inja in se pustil nositi po rokah. "

Marko je rojen očka

Pri negi otroka ji je fant Marko Potrč v veliko pomoč. Ker je zaradi narave dela prost dva tedna na mesec, ji veliko pomaga. "Za oba poskrbi, popolnoma mu zaupam. Ne brani se ničesar. On uživa, je tip za otroke," je ponosna nanj.

To razumejo le tisti, ki imajo otroke

Lepa voditeljica se je pred kratkim na Twitterju razburila o tem, da nekateri smatrajo porodniški dopust za dopust. "To razumejo vsi tisti, ki imajo otroke. Tisti, ki otrok nimajo, tega ne razumejo. Bolj me je zbodla beseda dopust. To bi morali prepovedati, ker to ni noben dopust, ker ni ne sončenja ne spanja. Porodniška je sicer lep čas. To je delo, z otrokom si vsako minuto. Je dolžnost in ni vedno prijetno in lepo," je komentirala.

Po dopustu bi potrebovala dopust

Družina je že bila na dopustu, na počitnice so šli na hrvaško obalo. Je bilo pa po besedah Lili precej zgodaj, saj so se tja odpravili, ko je bila inja stara le mesec dni. "Mislila sem, da bo vse super, saj večinoma dojenčki spijo, vendar ni Inja nič spala. Bilo je precej naporno, tako da bi si želela še kakšen dopust," je potožila. Vendar zaradi priprav na snemanje šova Gostilna išče šefa to ne bo mogoče. "Mogoče bomo šli za kakšna dva ali tri dni v terme," je še povedala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.