Mislim, da ljubim svojo ženo – I think I love my wife

Foto: Žurnal24 Ali bo Richard pravočasno ugotovil, katera je najpomembnejša ženska v njegovem ž
Richard, ki je sicer poročen, cele dneve sanjari o drugih ženskah. Njegova morala pa bo na preizkušnji, ko ga obišče lepa prijateljica.
Oglej si celoten članek

Richard Cooper je že osem let poročen in ima dva otroka. Zakon je na preizkušnji, ker z ženo premalokrat spita skupaj. Potem pa ga obišče Nikki, prijateljica, ki je ni videl že nekaj let. Poskuša ji pomagati, pri tem pa Nikki ne omeni žene Brendi. Ko ga začne Nikki obiskovati v pisarni vsak dan, kar začne škodovati njegovemu delu in ugledu, pride čas, da se Richard zamisli nad svojim življenjem.
 

 

Dolžina: 94 minut
Leto: 2007
Država: ZDA, Indija
Scenarij: Chris Rock in Louis C. K.
Režija: Chris Rock
Glavne vloge: Chris Rock, Kerry Washington, Gina Torres, Steve Buschemi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.