Mišo: "Oni nam bodo zj***** življenje"

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Tekmovalci šova Gostilna išče šefa so prejeli pismo, ki bo spremenilo njihovo bivanje v šovu.
Oglej si celoten članek

Karte se bodo namreč premešale … Tekmovalci imajo do srede čas, da si izberejo novo vajenko. To pa ni bilo edino presenečenje. Špela, ki bi morala šov zapustiti v soboto, ko je izpadel njen mentor Mido, je dobila še eno priložnost za obstanek v Gostilni. Izpadlo bo tisto dekle, ki je nihče ne bo izbral za vajenko.

Ostala dekleta je pismo razburilo, saj jim grozi odhod domov. Poleg tega so se na svojega mentorja že navadila. A ne le vajenke, tudi nekaterim tekmovalcem sprememba pravil ni všeč. Med najbolj glasnimi sta bila Tomaš in Mišo, ki sta prepričana, da se ustvarjalci z njimi igrajo mentalne igrice. "Oni nam bodo zj***** življenje,“ je dogajanje pokomentiral Mišo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.