Mišo razložil, kaj sta z Deboro počela za vogalom

Foto: voyo.si
Foto: voyo.si
Gostilna išče šefa. Miševa punca pisala Debori?
Oglej si celoten članek

Kot smo pisali včeraj, sta se tekmovalec šova Gostilna išče šefa Mišo in Blaževa vajenka Debora skrivala za vogalom. Mišo je sedaj razložil, kaj sta počela.

"Opazil sem, da imajo punce debato in da mi želi nekaj povedati, zato sem jo zvlekel na samo. Povedala mi je zgodbo, da ji je moja punca pisala, naj me pusti pri miru. To me je začudilo. Nisem vedel, ali to drži ali ne. Objel sem jo in rekel, naj se s tem ne obremenjuje. O tem odločam sam in jaz sem odgovoren za svoja dejanja,“ je povedal Mišo, ki ima o dekletih, ki so se vselila v hišo, dobro mnenje. "Punce so fajn in prva liga. Verjamem, da se bom tudi zunaj z njimi razumel. Spoštujejo odločitev, da imam punco in niti ne drezajo vame na ta način. Pridejo in se malo pohecajo. To je to.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.