Miss, ki vas bo dobro spotila

Foto: Gašper Jager
Foto: Gašper Jager
Nives Orešnik, miss Slovenije in lepotica z vsebino, se zaveda, da se na lepotni naziv ne more zanašati vse življenje.
Oglej si celoten članek

"Opravljam izobraževanje za inštruktorico vodenih vadb in fitnes trenerko. Upam, da bom izobraževanje končala do konca letošnjega leta, saj traja kar nekaj časa, pa tudi poceni ni, vendar imam šport rada že od nekdaj, poleg tega je to investicija za naprej," nam je o svoji načrtih za prihodnost zaupala miss Slovenije Nives Orešnik, sicer študentka slikarstva.

Nives, ki se bo kmalu poslovila od lepotne lente, se zaveda, da biti miss ni največ, kar lahko v življenju doseže. "Deset let sem bila gimnastičarka, nato sem se ukvarjala z atletiko, kasneje s plesom, zadnje dve leti pa se ukvarjam s fitnesom in vodeno vadbo, v kateri zelo uživam, tako kot v delu z ljudmi, zato sem se tudi odločila, da bo to del moje kariere. Od manekenstva se ne da živeti, poleg tega, da se čez nekaj let s tem ne bom mogla več ukvarjati, zato se izplača biti aktiven tudi na drugih področjih," pravi Nives in dodaja: "Dobro se je zavedati, da to, da si miss, ni vse, kar se ti v življenju dogaja. Potrebno je imeti načrte za kariero in življenje, ne pa se zanašati na naziv."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:17 6. April 2013.

    jaz ne vidim, da bi ta oseba koga spotila

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.