Miss Slovenije bosta vodila Tin Vidopivec in Ula Furlan

Foto: Vesmin Kajtazovič
Foto: Vesmin Kajtazovič
V nedeljo bodo v Ljubljani okronali novo miss Slovenije. Prireditev bosta vodila Tin Vidopivec in Ula Furlan, večer pa bodo zaznamovali tudi številni glasbeni gostje.
Oglej si celoten članek

Čez dva dni bomo dobili novo miss Slovenije. Prireditev si boste lahko v neposrednem prenosu ogledali na prvem programu TV Slovenija, spremljali pa ga boste lahko tudi preko portala MMC.

Gostitelja večera bosta stand up komik Tin Vidopivec in voditeljica in igralka Ula Furlan. Za vmesne vložke pa bodo poskrbeli Nina Pušlar, Neisha, Bilbi, skupina Nude, Boris Novkovič in kabaretna plesna skupina SheDivaz.

Za naslov najlepše se poteguje 12 finalistk, ki se trenutno mudijo na pripravah v Slovenj Gradcu. Naslednici Sandre Adam tokrat ne bo treba potovati daleč, saj bodo najlepšo Zemljanko okronali v Londonu, in sicer 8. novembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.