Miss Slovenije zaljubljena v tujca

Foto: Anže Petkovšek
Foto: Anže Petkovšek
Srčni izbranec Julije Bizjak prihaja z Irske.
Oglej si celoten članek

Julijo Bizjak smo, ko so jo izbrali za najlepšo Slovenko, povprašali tudi o srčnih zadevah, a se je lepotica zavila v molk. Na srečo so naši viri iz Lesc, od koder prihaja 20-letna lepotica, veliko bolj zgovorni.

Povedali so nam, da je Julija že oddana. Prijateljevala naj bi z mladeničem z Irske, ki na golf igrišču Bled vodi ekipo, ki skrbi za travo.

Kot rečeno, Julija pretekli teden o ljubezni ni želela govoriti, nam je pa povedala, o kakšnem poslu sanja. Preberite, kaj nam je izdala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 12:26 19. September 2014.

    Stereotipni predsodki pa niso nič kaj boljši.

  • dd
    10:47 19. September 2014.

    Irci so super. Privoščim jima.

  • MK
    09:27 19. September 2014.

    Ja Slovenka, kaj pa drugega. Veselo nastavlja tujcem. <br /><br />Potem bo pa z otrokom nazaj prišla in še ena …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.