Miss sveta je osramočena nagica

Foto: Žurnal24 Alexandria je na tekmovanju za miss sveta prekosila Norvežanko, ki je veljala za
Američanke Alexandrie Mills se je poleg naziva najlepše zemljanke zdaj oprijel tudi sloves spletne nagice.
Oglej si celoten članek

Veselje in sreča ob razglasitvi za miss sveta, se je za Alexandrio Mills sprevrglo v sramoto. V Louisevilleu rojena 18-letna Američanka se je tako pridružila mnogim zvezdnicam, ki so s svojimi golimi, doma posnetimi, fotografijami krasile naslovnice tabloidov.

Modrooka blondinka naj bi minulo poletje gola fotografirala samo sebe, slike pa nato poslala svojemu tedanjemu fantu, ki je njun razhod očitno dobro izkoristil.

Ni pa se zgodilo prvič, da so škandal zanetile fotografije golih missic. Leta 2009 je nekdanja miss Kalifornije Carrie Prejean svojo lento izgubila potem, ko so na dan prišli intimni posnetki in fotografije, na katerih je Carrie fotografirana zgoraj brez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.