Miss Universe je Ema Jagodič!

Foto: Nik Rovan Ema Jagodič, Miss Universe Foto: Nik Rovan Ema Jagodič, Miss Universe Foto: Nik Rovan Ema Jagodič, Miss Universe Foto: Nik Rovan Ema Jagodič, Miss Universe Foto: Nik Rovan Ema Jagodič, Miss Universe Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011 Foto: Nik Rovan Miss Universe Slovenije 2011
Miss Universe Slovenije 2011 je postala Ema Jagodič. Temnolaska bo Slovenijo zastopala septembra na svetovnem izboru v Braziliji.
Oglej si celoten članek

Najlepša Slovenka v vesolju je postala Ema Jagodič. "Zmage nisem pričakovala, ker so vse punce res lepe in konkurenca je bila zelo huda. Občutkov ne morem opisati, je kot bi sanjala," je bila njena prva izjava po razglasitvi. 

"Emo smo izbrali, ker je cel paket. Ker zna dobro hoditi, se dobro predstaviti, je prava lepotica, je simpatična, inteligentna, … Izžareva energijo in zdi se mi, da je tudi malce skromna," je povedala članica žirije, Tjaša Kokalj, ki je bila tudi miss Universe 2007. Dodala je še, da so letos zagotovo razglasili pravo zmagovalko. "Žirija si je bila precej enotna, tako da mislim, da se neljubi dogodek iz lanskega leta ne bo ponovil."

"Ema mora pridobiti na samozavesti"

Krono je zmagovalki podelila lanskoletna miss Universe, Marika Savšek, ki se je predaje naziva veselila. "Krona me je res že tiščala in sem komaj čakala, da bo konec, ker me je res že bolela glava (smeh). Vesela sem, da imamo novo miss, sploh nisem žalostna, ker sem predala krono, jaz grem novim izzivom naproti," nam je zaupala Marika in dodala, da je z naslednico zadovoljna. "Ema je simpatična punca. Malo bo morala še pridobiti na samozavesti, ampak tudi sama nisem bila takšna, kot sem zdaj. Vse bo prišlo z vajo."

Ema bo Slovenijo na svetovnem izboru, ki bo potekal v Sao Paulu v Braziliji, zastopala 12. septembra.

Žirija je Emi ob bok postavila Ajdo Sitar, ki je postala prva spremljevalka, in Natašo Nanevo, ki je poleg naziva druge spremljevalke prejela tudi lento za miss fotogeničnosti. Ajda je sicer že stara znanka lepotnih tekmovanj, saj je pred dvema letoma postala miss športa, lani pa se je potegovala za naziv miss Slovenije, a ji je ta las ušel.

Izbirali med šestimi superfinalistkami

Da je napetost rasla vse do konca prireditve, so najprej izbrali šest superfinalistk. Prva je bila Ajda Sitar, druga Tanja Radić, tretja Kanita Agić, četrta Ema Jagodič, peta Tamara Dragšič, šesta pa Nataša Naneva. Ker je bila prireditev ekološko obarvana, je bilo vprašanje žirantov za vse superfinalistke enako, in sicer s katerim naravnim elementom se najbolj poistoveti. Večina je izbrala zrak, s katerim so najbolj povezane, saj je vir življenja.

Trije izhodi

Šestnajst finalistk se je predstavilo v treh izhodih – v prvem so predstavile oblačila za vsak dan, nato so dvignile temperaturo v kopalkah, v tretjem izhodu pa so blestele v večernih toaletah. Dekleta so se več tednov intenzivno pripravljale na finalni izbor, pri tem pa jim je pomagala nekdanja miss Universe Slovenije Nataša Pinoza.

Prireditev, ki je potekala v studiu VPK, je povezovala voditeljica Lili Žagar. Med nastopi misic so dogajanje na odru popestrili glasbeniki Bro, Marko Vozelj, 6 Pack Čukur, Bro in Hamo & Escape.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.