Miss Zemlje 2011 je miss Ekvadorja!

Foto: EPA miss earth Foto: EPA miss earth Foto: Facebook miss earth ekvador Foto: EPA miss earth Foto: EPA miss earth Foto: EPA miss earth Foto: EPA miss earth Foto: EPA miss earth Foto: Facebook Miss Earth Foto: Facebook Miss Earth
Na sončnih Filipinih so za letošnjo miss Zemlje okronali Ekvadorko Olgo Álavo, ob bok pa so ji postavili miss Brazilije, ki je postala prva spremljevalka, in miss Filipinov, ki je osvojila lento druge spremljevalke. Naša predstavnica se je prebila vse do polfinala.
Oglej si celoten članek

Danes so v Quezon Cityju na Filipinih izbrali zmagovalko lepotnega tekmovanja Zemlje 2011. Krono najlepše je osvojila Olga Álava, miss Ekvadorja, ki je titulo prevzela od lanskoletne najlepše Zemljanke, Nicole Faria. Lento prve spremljevalke si je prislužila miss Brazilije Drielly Bennettone, ki je postala tudi miss Zraka, druga spremljevalka, ali miss Vode, pa je postala miss Filipinov, Athena Mae Imperial. Izbrali so tudi miss Ognja; to je postala miss Venezuele, ki je hkrati tudi tretja spremljevalka.

Naši predstavnici Rebecci Kim Lekše je uspelo priti vse do polfinala. Rebecca je bila sicer tudi med favoritkami, zato je bila njena uvrstitev v ožji izbor pričakovana, njeno lepoto pa so večkrat pohvalli tudi na uradni Facebook strani lepotnega tekmovanja. V finale se je med drugim uspelo uvrstiti tudi predstavnici Bosne in Hercegovine, Aleksandri Kovačević, predstavnici Mehike, predstavnici države Crimea in predstavnici Zimbabveja.

Na izboru je sodelovalo preko 80 deklet.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.