Mitja o šovu Ljubezen po domače: "Še vedno se pobiram"

Foto: POP TV
Foto: POP TV
"Če ne bi bilo te obveze, bi vse tri takoj domov poslal."
Oglej si celoten članek

Pri Ribničanu Mitji Rusu je bilo takoj zelo pestro, saj se njegovi kandidatki Sonja in Nataša nista lepo gledali. Med dekletoma je večkrat počilo, nazadnje na romantičnem zmenku, ko je Sonja začela konkurentko polivati z vinom … Več o tem TUKAJ.

Simpatični kandidat se je na koncu odločil, da Sonjo pelje na romantični izlet. Sklenila sta, da bosta ostala dobra prijatelja. "Je bilo kar naporno, ampak bi mi bilo zelo žal, če te ne bi izbral. In sem te obdržal do konca z namenom. Nasmejana si, polna energije, gor si me držala. Pustiva ostali dve … Trije različni značaji. Včasih ste mi res dvignile živec. Še zdaj se pobiram. Po eni strani komaj čakam, da grem domov," je Sonji zaupal v pogovoru, v kamero pa povedal, da mu je žal, da se zadeve niso lepše odvijale. "Mislil sem, da bom lepše speljal, da se bomo vsi ujeli, ampak so si bili značaji preveč različni. Če ne bi bilo te obveze, bi vse tri takoj domov poslal in z vsako posebej zgradil odnos."
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 14:10 16. December 2021.

    :) :) tud on ni neka perla...sam hiso ma pa lepo.

  • 11:47 16. December 2021.

    lepota taka da tv crknil

  • 11:40 16. December 2021.

    Precej hitreje se bi pobral, če bi za fruštek spil dva pira namesto enega....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.