Mitja Petkovšek je postal očka

Foto: Mediaspeed.net Mitja Petkovsek Mojca Rode
Slovenski telovadec Mitja Petkovšek je pretekli petek postal očka. S partnerico Mojco Rode sta se razveselila hčerke, ki sta jo poimenovala Gaja.
Oglej si celoten članek

V petek ob 8.uri zjutraj se je telovadcu Mitji Petkovšku in ritmični gimnastičarki Mojci Rode rodil prvi otrok. Na svet sta spravila hčerko Gajo, ki se je rodila skoraj tri tedne prezgodaj. Mojca je morala predhodno v porodnišnico, ker naj bi ji Gaja pritiskala na jetra.

 

Mitjo smo danes poklicali in ga hoteli malce povprašati o novem družinskem članu, a nam na vprašanja ni želel odgovarjati. Razložil je, da so ravno doma in da dojijo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.