Mlad samec in zrela pohotnica

Foto: Žurnal24 Vse je bilo resnično in pripravljeno za nadaljevanje reči, na katere pred deseti
Redno je prihajala k meni na sprostitvene urice, čeprav nisva bila niti slučajno par. Takrat jih je imela blizu štirideset, jaz pa sedemindvajset.
Oglej si celoten članek

Zares vroča ženska, ki je vedno izgledala zapeljivo, a v javnosti niti za hip ni pokazala svojih občutkov. Ogrevala se je za mlajše od sebe, kar sem vedel in se ji dobesedno nastavil na pot. Nisem vložil veliko truda do najine prve skupne noči, ki je bila izjemna. Prvikrat sem doživel tovrstno srečanje s precej starejšo od sebe, za kar pa mi ni bilo niti najmanj žal.

Petra je imela vse, kar imajo tudi mlade punce. Izjemno postavo, napeto rit, lepe prsi in privlačen obraz. Da ne govorim o tem, kaj vse je znala. V postelji se nikoli ni spravljala k zadevi po kakšnem vzorcu ali, bog ne daj, spraševala, kako bova. Odvisno od dneva je prevzela pobudo ali pa se popolnoma prepustila moji domišljiji. Nikoli se ni zmrdovala nad menoj, njene odzive pa sem zlahka razbral iz potez na njenem obrazu in iz samih dejanj, ki so sledila. Prihajala je dokaj redno brez predhodnih najav in le redkokdaj se je zgodilo, da me ni bilo doma. Za ure sem nekako vedel in se takrat nikakor nisem odzival povabilom prijateljev na pivo. Celo telefon sem izklapljal, da sva le imela mir. Počasi mi je rasla samozavest, saj je njeno prihajanje pomenilo, da nisem bil slab in začel sem izvajati tudi reči, za katere predhodno nisem bil usposobljen.

Rada ga je imela od zadaj. © iStockphoto

 
Ob tem je vedno izustila komentar, da imam ravno dovolj velikega za te reči. Še bolj sem bil ponosen nase in ji ga zarinil res do zadnjega, kolikor je pač šlo. Za hipec se mi je zazdelo, da je celo javknila ob tem in seveda se mi je preko ust razpotegnil nasmešek. Z največjim veseljem sem grabil za njeno polno seksi rit in ves čas razmišljal, kako bi bilo, ko bi ji ga vtaknil še tja. Vedel sem, da tega ne dovoli, a vseeno me je močno vzburjala ta misel. Kot bi vedela, kaj se mi podi po glavi, se mi je spodmaknila in legla na hrbet. Noge je imela močno razmaknjene, da sem seveda buljil v njeno ta malo, nato pa se je dvignila k meni in z desnico prijela za korenjaka. Nekaj časa si ga je le ogledovala, ga božala in sprehajala skozi dlan, potem pa naredila tisto, kar sem si po tihem želel. Vzela ga je v usta, jaz pa sem, namesto da bi se predal užitkom, razmišljal o tem, koliko jih je že šlo tam skozi. Kot da bi to kaj spremenilo. Jih je pa bilo zagotovo kar nekaj, vsaj glede na njeno znanje, ki ga je ob tem početju pokazala. Sicer pa je imela tudi vsaj deset let več izkušenj od mene, zato se temu ni bilo kaj dosti za čuditi. Končno sem vse te ideje izbrisal iz glave in užival ob pogledu na pohotno lepotico, ki mi ga vleče in mi ga bo tudi jutri pa pojutrišnjem …

© iStockphoto

 
Ob vsem tem pa sem lahko imel tudi druge, saj uradno med nama ni bilo ničesar. Malce težje je seveda imeti resno dekle, ki bi slej ko prej ugotovila, da vse pač ni v najlepšem redu. Toda kdo ob takšni pohotnici sploh potrebuje resno punco? Mogoče kakšnih sto kilometrov stran. O tem sem sklenil razmišljati takrat, ko bi se me potrebna dama naveličala, sem pa si želel, da to še ne bi bilo tako kmalu. Tako kot ga je požirala ona, ga ne zna vsaka, da bi mi le dala še tisto, kar sem si tako želel. Nekega večera sem že pomislil, da se me bo usmilila, ko je med najino vročo igro vsa potrebna vzdihovala, da mi bo dala vse, da le zdržim še minuto. Zdržal sem že, toda vsega nisem dobil. Kasneje mi je v smehu rekla, da ni nikoli omenjala, kdaj se bo to zgodilo. Bo pa vsekakor se, saj si je tega že tudi sama večkrat zaželela.

Zanimivo, da sem šele po dveh mesecih izvedel, da je poročena, ima odraslega otroka in svoj frizerski salon. Takrat sem se prvič zamislil, v kaj se spuščam. Sicer nisem naivno verjel, da je pri teh letih sama, ampak vse tisto me je malce presenetilo. To se očitno pozna tudi v najinem odnosu, saj je prenehala tako redno prihajati, pa tudi ko pride, ni več tako predrzna kot poprej. Na tisto "vse“ sem prenehal upati in bil vesel, da se sploh še oglasi. Ko sem vse skupaj zaupal prijatelju, me je ta presenetil z dvomom, da ima verjetno novega in tako manj časa zame. Hm, le nekaj sekund sem razmišljal. Kar naj jih ima deset, če hoče, dokler bo hodila k meni, jo bom z veseljem pritisnil, ko pa začutim, da se poslavlja, pa si zagotovo nenapovedano vzamem še tisto "vse".
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.